Home Algemeen Ledeninfo Lesaanbod Wedstrijden Fotos
     
     
  Home  
 
 
Welkom
Laatste nieuws
Nieuwsbrief

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatste nieuws
-voor de laatste wedstrijdverslagen kijk onder Wedstrijden/wedstrijdverslagen

De Stichting Binnensport Hengelo Keijenborg (SBHK) heeft een vacature:
De Stichting Binnensport Hengelo Keijenborg (SBHK) is per direct op zoek naar een:
Bestuurslid (On-en Oflline) Promotie. Meer info in dit document

Pietengym bij Achilles!
     
Dinsdagmiddag 1 december 2015 is het tijd voor Pietengym bij Achilles! Groep 1 en 2 vieren dit samen van 15:30 uur tot 17:30 uur, Groep 3 viert het van 17:30 uur tot 18:30 uur, Groep 4 viert het van 18:30 uur tot 20:00 uur    
Tijdens deze bijzondere gymles kunnen we de hulp van de ouders goed gebruiken! U kunt zich aanmelden via opgaveformulier dat per mail is verzonden.
Graag tot ziens bij de Pietengym!

Univé Gym Gala 2015 - The Flying Superstars
Op 19 en 20 december 2015 vindt de 19e editie van het gymsportspektakel Univé Gym Gala plaats in Topsportcentrum Almere. Het spetterende thema van dit jaar luidt: The Flying Superstars! Voor meer informatie check deze site

Headspine Event Dansdagen in Nederland
November wordt dé landelijke dansmaand in Nederland. De KNGU gaat samen met Roy Julen en veel dansers uit het populaire televisieprogramma SYTYCD op 18 locaties in Nederland dansdagen organiseren.

Deze dansdagen vormen samen het HEADSPIN event. Iedereen kan hieraan mee doen, ongeacht of je wel of niet lid bent van een club. In ons district worden 3 dansdagen georganiseerd: 1 november in Winterswijk, 14 november in Kampen en 15 november in Apeldoorn. We willen graag een groot succes maken van deze dagen en stellen dus alles op alles om het zo breed mogelijk te promoten.

Jullie hulp is daarbij onmisbaar. We hopen dat alle clubs ons enthousiasme voor de landelijke dansmaand omarmd en mee wil helpen dit zo breed mogelijk uit te dragen.
Dus deel, like, promoot en dans mee :)  
www.facebook.com/headspinevent

Aanvang lessen seizoen 2015-2016
Vanaf dinsdag 25 augustus starten de lessen weer bij Achilles. De trainingstijden zijn deels aangepast hierover hebben de betrokken leden bericht ontvangen vanuit het bestuur. Binnenkort wordt dit ook aangepast op de site. Veel plezier gewenst met een nieuw seizoen gymnastiek bij Achilles.

Algemene Ledenvergadering
Woensdag 8 april wordt de jaarlijkse Ledenvergadering gehouden vanaf 20.00 uur in Zaal Leemreis, Spalstraat 40 te Hengelo Gld. De ALV is de gelegenheid om mee te praten en mee te denken over de vereniging. Daarbij geeft het bestuur jullie inzicht in het reilen en zeilen van de club en legt het verantwoording af voor het beleid van de afgelopen periode.

Achilles zal jouw aanwezigheid erg op prijs stellen. Je bent van harte welkom. De nodige stukken zullen ter plaatse aanwezig zijn ter inzage. De agenda is gepubliceerd in het Contact van 31 maart en is hier te bekijken.

1. Opening
2. Jaarverslag 2014-2015
3. a. Financieel verslag 2015 b. Sponsoring
4. Verslag kascommissie
5. Wedstrijdverslag
6. Verslag Activiteitencommissie
7. Bestuurssamenstelling
8. Samenwerking met DIO
9. Rondvraag
10. Sluiting

Nieuwe foto's
Wij hebben een link doorgekregen met foto's van de trainingen in de Sazahal in Doetinchem. Deze zijn geplaatst onder het menu Foto's / Trainingen. Neem gerust een kijkje.
Update 29/3: er zijn nu ook foto's gekomen van de wedstrijden op 15 maart. Deze staan onder Foto's/Wedstrijden

Nieuwe video
Naast de vele foto's brengen de nieuwe media ook al video's naar ons toe. Dit keer Loes en Puck in de Saza Hal in Doetinchem (ca. 10 minuten). Klik hier voor de link